Autoværksted i Tilst

Et værksted med fokus på kvalitet

Hos Juel Auto i Tilst ved Aarhus er fokus altid på din bil og din kundeoplevelse. Vi har tilsammen mere end 50 års erfaringer med italiensk fuldblod. Den høje kvalitet starter, når du ringer ind og bestiller en tid, og er først færdig, når din Alfa Romeo, Fiat, Lancia eller Ferrari er serviceret, klargjort og afleveret til dig.

Du er med fra start til slut

Kvalitet er nøgleordet hos Juel Auto. Derfor er du med i processen, lige fra bilen kommer på værksted, til du får nøglerne tilbage. Før din bil kommer til eftersyn kan du bestil tid til en diagnose, hvor du, sammen med en af vores kompetente mekanikere, går bilen igennem på en lift.
Så er du med til at bestemme, hvilke problemer du ønsker udbedret, og hvilke reparationer du ikke har behov for. Du har samtidig rig mulighed for at stille spørgsmål og få andre gode råd. De kunder, der allerede har prøvet vores nærværende og kvalitetsrigtige Millennio service, har været ovenud tilfredse med deres værkstedsoplevelse. 

Undgå overraskelser med prisoverslag

Vi giver dig et prisoverslag, før vi går i gang med din bil. Det sikrer dig mod uventede og ubehagelige overraskelser, og giver dig samtidig klarhed over, hvad vi har gjort for din bil. Den regning du modtager er altid i overensstemmelse med det prisoverslag, du har modtaget. Hvis vi opdager en fejl, som vi ikke fangede under diagnosen, så ringer vi til dig, før vi foretager os noget. Sagt med andre ord, så er en aftale en aftale hos Juel Auto.
 
Når vi er færdige med at reparere din bil, udsættes dit kæreste eje for en gennemgående og omfattende kvalitetskontrol. Foruden en obligatorisk testkørsel tager vi også løbende stikprøver for at sikre, at bilen og teknikken fungerer, som den skal. Du har naturligvis også mulighed for at testkøre bilen, inden den forlader vores værksted.

Italienske biler er vores speciale

Vi er specialister i alle italienske bilmærker og servicerer blandt andet:

  • Alfa Romeo
  • Fiat
  • Lancia
  • Ferrari
  • Maserati