Ny Alfa Romeo

Din nye Alfa Romeo venter hos Juel Auto

Hos Juel Auto nær Aarhus har du mulighed for at opleve fire af de mest fremtrædende og omtalte italienske fuldblodsbiler lige nu. Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo Giulietta, Alfa 4C og Stelvio.

Med hver bil følger et stort stykke af italiensk fuldblodshistorie, og en køreoplevelse, du ikke får andre steder. Bilerne, som er designet af Alfa Romeos eget designhus,
Centro Stile, har den helt rette kombination af motorkraft, køreglæde og uovertruffen teknik.


Alfa Romeo Giuletta Sport

Klassisk Alfa Romeo klædt på til det 21. århundrede. Tidløst design fornenet med rå motorkraft giver sporty et nyt udtryk.

Kontakt Juel Auto for mere information


Alfa Romeo Giulia

Giulia kombinerer teknik og design, som kun Alfa kan. Med klassens bedste og mest brugervenlige infotainment system udstråler Giulia tilbagelænet italiensk komfort.

Kontakt Juel Auto for mere information


Alfa 4C

Fuldblods Alfa! Alfa 4C trækker på alle de klassiske Alfa racerdyder i bestræbelserne på at være en sportsvogn for fremtiden.

Innovativ med en stærk forankring i Alfa Romeos traditioner for maksimal komfort og uovertruffen power kræver Alfa 4C en kører med karakter.

Kontakt Juel Auto for mere information


Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio gør op med den traditionelle opfattelse af en SUV. Ingen bilfabrikant har kombineret ydelse og sikkerhed med rummelighed, som man har gjort i en Stelvio

En parade af innovative patenter kombinerer Alfa Romeos racerbaggrund med familievenlig SUV.

Kontakt Juel Auto for mere information